2012. november 20., kedd

Lactobacillus

Termékünk következö tagját szeretnénk bemutatni:





Laktobacilusok



Életünk során tápcsatornánk igen nagy megpróbáltatásoknak van kitéve, hiszen helytelen étkezési szokásaink bizony túlterhelik az emésztőrendszert. A nagy mennyiségű, nehéz, túlfűszerezett étel és alkohol károsítják a normál bélflórát, amely nélkülözhetetlen az emésztési folyamatokhoz, a jó bélműködéshez.
Leginkább károsító hatásúak azonban az antibiotikumok, mivel ezeket hosszabb ideig kell folyamatosan szedni. Ilyenkor elszaporodhatnak a belekben az amúgy normálisan, de kis mennyiségben előforduló gombák, melyek nehezen szüntethető hasmenéses állapotot idéznek elő. A bélflóra helyreállításában a Lactobacillus Acidophilus jelenti a segítséget. Kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például gombák (Candida Albicans), baktériumok (coli bacillus, mikrokokkuszok) számára. További előnye, hogy ő maga is elősegíti egy gyenge antibiotikum, a colicin termelődését. Segít a tejfehérjék, az aminosavak, és a laktóz feldolgozásában. A Lactobacillus Acidophilus a normál szájflóra alkotórésze, hiányában kelletlen szájszag alakulhat ki.

A Lactobacillus nemcsak a belekben, hanem a hüvelyben is kifejti optimális hatását. Ez a fontos baktérium szerves összetevője a hüvely flórájának, itt is segít megakadályozni a Candida és más nem kívánatos mikrobák elterjedését. A gombák elszaporodásának gyakori helye még a láb és körmök. Az Acidophilus szedése ebben az esetben is segíthet, de a terápiát ilyenkor helyi kezeléssel is ki kell egészíteni.

Vida Vitalis tartalmaz mikroorganizmusokat, például Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei és bifidobaktériumokat, az egészséges bélben általában rendelkezésre állnak ezek.
Forrás :http://cleanlife.hu/vida_vitalis.php

 Ajánljuk figyelmébe Vida Vitalis élőflórás, antioxidáns, immunerősítő ital+Q10
Termék fogyasztói ára 11 800 Ft ingyenes posta költséggel az ország területén !


Megrendelhetö :
E-mail: info@dollpin.org
www.energylife-world.com
www.feketedio.com
tel. 06 20 429 8704

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése